Azi parlamentarii romani – mai exact cei de la PSD, pentru ca liberalii au iesit din sala, au votat legea rusinii, cea prin care isi dau un minim de spor la pensie in valoare de 15.000 de lei pe luna! Aceiasi membri PSD care au adoptat o lege prin care cei fara venituri sunt obligati sa scoata din pamant din iarba verde minim 600 de lei pentru a plati CASS-ul! Daca romanii nu se gandesc cum sa-i „amendeze” pe aceste lipitori, suntem condamnati pe veci la saracie!

Parlamentar pensionar dupa doar un mandat in Romania

Deci aceiasi parlamentari care dorm in plen, care au dus Romania pe culmile dezvoltarii economice, fiind ultima tara din Uniunea Europeana in ceea ce priveste nivelul de trai ( parca vad cum apare unul sa zica ca suntem poate peste Bulgaria, iar eu am sa-si spin ca traim boiereste fata de Somalia ), cei care ca si cei din imagine au facut puscarie, tot ei au acum dreptul la pensii cuprinse intre 15.000 de lei si 30.000 de lei! Tui crezi ca e real, ca e o stire pe care era posibil sa o vezi la telejurnal?

Deci dupa ce au salarii de mii de euro pe luna ca sa doarma in front, dupa ce ca si maresc salariile an de an, au indemnizatii peste indemnizatii, acum au si pensie pentru ca au dormit patru ani in Parlanent! Aceiasi PSD care ne saracesc cu fiecare an care trece, cu „dottore” nepedepsit, cu matusa TAmara si asa mai departe, tot ei isi fac legi pentru ei! Cine si cum putem sa-i oprim?

Parlamentari pensionari