PD – adica Partidul democrat din Moldova s-a gandit asa peste noapte, la un pahar de vorba intre Marian Lupu si Dumitru Diacov sa-i propuna la functia de prim-ministru pe cei doi – Iurie Leanca si Vlad Plahotniuc. Ce au vrut sa faca cu miscarea asta inteligenta nu stiu, ori au vrut sa fie ei cei care desemneaza primul ministru, oferind doua variante dintre care evident numai una poate intra in discutie, ori sunt atat de dusi cu pluta, incat nici macar nu stiu ce fac. Ai mai vota cu PDM cand vezi ca il sustin pe Plahotniuc ca prim-ministru? Eu NU!

PD sau cum sa-ti dai singur la picioare fara sa te doara – Plahotniuc prim-ministru?

Jocul asta il stiu de mic, iti fac doua propuneri, una de rasul curcilor si una serioasa, tu alegi evident pe cea buna si ai impresia ca ai luat tu decizia. Pe bune mai nea Lupu? Adica noi am uitat ca Iurie Leanca este fost membru PLDM, ca in 2009 l-ati ales prim ministru si tot voi, cu bulbuci la gura, l-ati dat jos in 2014, cu un an in urma. Acum a devenit numai bun de prim-ministru, la alegere cu Vlad Plahotniuc. Ma faceti sa rad domnilor de la PDM!

Am eu impresia ca toti trag spre anticipate, doar ca nu vor sa recunoasca, o sa o lungeasca pana la limita cu joaca de-a AIE numarul X si la final o sa ne trezim tot la vot. Doar ca este posibil sa avem un altfel de AIE, cu Partidul ala DA si cu Liberali plus PPE-ul lui Leanca. Cel putin asa ar fi normal, daca lumea ar judeca in Moldova. PLDM si PDM sunt compromise, nu dau dovada ca au inteles ceva din proteste, asa ca le-ar sta mai bine in afara Parlamentlui, poate chiar scapa de imunitatea asta sub care se ascund si ii vedem putin scarmanati de justitie! Mege?

Leanca sau Plahotniuc

PD sau cum sa-ti dai singur la picioare fara sa te doara – Plahotniuc prim-ministru?