Continuam rubrica de stiri cu o dilema a moldovenilor: cine va protesta in continuare in PMAN ( Piata MArii Adunari Nationale ), Platforma sau Partidul politic? Iar pentru Domnul Andrei Nastase am  o intrebare pe specializarea lui: ce fel de partid mai stie el, in afara de politic? Sa fi auzit el pana la varsta asta de pleonasm? Evident ca de obicei adaugi langa partid si termenul politic ca sa nu incurci cu ce? In fine, asta este o cu totul alta discutie.

Platforma DA sau Partidul Politic Dreptate si Adevar? Noi cu cine votam?

Cum Adrian Nastase – cel ce se jura ca nu fura, pardon asta era cu Grivei – ne explica cum nu are el nicio legatura cu nasul sau Topa, ba mai mult spera sa-l si credem, chiar daca e vecin de casa cu el in Germania, face afaceri impreuna cu el si minune, de necrezut si neimaginat, isi face reclama politica exact la televeziunea lui Topa, nasul sau – am vrea sa stim cum va rezolva dilema celor doua DA-uri. Adica se mai duce sa protesteze de la tribuna Platformei – dar sub stindardul partidului, sau cum?

Evident sunt intrebari retorice, stim raspunsul, este exact DA – adica da, este platit de nasul sau, da – isi face reclama electorala la televiziunea nasului si da, va merge cu toti fratii sai politici sa tipe de la tribuna Platformei DA pentru a castiga capital electoral! Acum vin si cele cu NU, adica nu va oferi nimic nou moldovenilor, nu va renunta la manipulare si nu cred ca are rusine! Deci avem o cobinatie reusita intre DA si NU! ­čÖé

Stiri Republica Moldova

Platforma DA sau Partidul Politic Dreptate si Adevar? Noi cu cine votam?