Ati vazut ca am pus intre ghilimele demnitarilor, pentru ca dupa noi numai demnitari nu sunt unii dintre ei. Cine sa fie oare cei ce iar si-au marit doar pentru ei salariile, o fac atat de des incat ai impresia ca numai la asta le sta gandul. Printe primii care au sarit sa-si majoreze salariile de la 1 ianuarie a fost evident Liviu Dragnea, dar si Klaus Iohannis si Patriarhul Daniel. Daca auzi cat incaseaza acestia fara a da nimic tarii inapoi, ai impresia ca asta este jaf la drumul mare.

Iar se maresc salariile „demnitarilor”

Cum au reusit hotii sa-si majoreze salariile? Pai simplu, l-au raportat la salariul minim pe economie, adica la cei 2080 de lei brut ai saracilor din tara asta. Adica saracii tarii, palmasii cum li se mai zice, au 1263 de lei net, pe cand smecherii au peste 20.000 de lei! Echitabil am zice noi, nu i-ar mai putea numara multe zile – cum zice vecinul meu de la etajul 10. smecheria este ca anul acesta statul ia jumate din brut la buget, adica cu cat le mareste salariile la unii, cu atat incaseaza mai mult la sacul comun de unde se infrupta mai apoi tot ei.

Sincer sa fiu mi-este rusine ca traiesc intr-o tara unde exista salarii de nici 300 de euro net, nu stiu cum mai au tupeul cei de la PSD+ALDE + UDMR sa ne priveasca in ochi. Iar ca sa fie si mai fain, am auzit ca sondajele il plaseaza pe liderul ALDE – Popescu Tariceanu ca preferatul romanilor la postul de presedinte! Asa sa fie? Chiar si in Ardeal? Inseamna ca deja suntem lipsiti de speranta! Deci: Iohannins va avea aproape 25 de mii, Tariceanu aproape 24 de mii si prefericutul va ridica si el „doar” 23.920, fix cat Dragnea! Sa nu facem diferente intre laici si clerici, asa zice madam Olguta – care ia si ea un sac de bani de la buget.

Salarii în 2019

Iar se măresc salariile „demnitarilor”