In ultima luna ne-au vizitat peste 4400 de romani, nu-i tare mult as zice eu, avand in vedere ca media zilnica ar fi undeva la 150 de cititori. Daca ne uitam la acoperire, am avea sub 9%, ceea ce este evident foarte putin. Motivul este pozitionarea medie, pozitia a saptea. Pana la urma nu-i cea mai slaba pozitie posibila as zice eu, asadar sa vedem ce anume citeste lumea la noi pe site. Prima pozitie o ocupa stirile legate de varsta Elenei Udrea sau cati ani are iubitul ei [ acesta fiind cu 12 ani mai tanar! ]. Probabil ca totul are legatura si cu faptul ca Elena Udrea a fugit in Costa Rica.

Cele mai citite stiri de pe DigitalPress

La fel de multi romani sunt interesati de o antena digi in strainatate, ceea ce inseamna ca si cei care au deja cunostinte suficiente de limba a tarii unde au emigrat [ caci deja nu mai poti zice ca au plecat ci cu siguranta au emigrat, nu se mai intorc nici 10% inapoi in Romania ], deci si aceia care stiu limba, vor sa vada inca emisiunile de acasa. DA, sunt din ce in ce mai slabe calitativ, Pro TV nu mai este nici pe departe ce era odata, ne da fie pe Maruta si familia, fie Las Fierbincti – chiar si de Revelion tot asta au dat!

 Mai ciudat a fost ca multi cauta un tren de la Timisoara la Viena, deci inca se mai circula in Ardeal – desi am eu impresia ca este vorba de cei plecati la munca, sau de rudele lor. Apoi vin stirile locale din Cluj, Arad sau Tulcea. Un exemplu este storea in care suntem anuntati ca in Cluj proeictul pe ansamblu judetului, este sa reuseasca ca pana in 2023 toti locuitorii din judet sa fie racordati la canalizare si apa curenta. Am dubii cu canalizarea, sper s anu ne trezim cu raurile mai poluate decat pana acum, caci statii de epurare mai greu pentru fiecare catun.

Editorial DigitalPress

Cele mai citite știri de pe DigitalPress