Noua inventie a celor de la PSD in ceea ce priveste salariile a dus la situatii as zioce eu bizare, daca nu ar fi catastrofale: sa vii dupa o luna cu bani de acasa in ziua de salariu! Dupa ce sa-u trecut contributiile in salriul brut al celor ce nu lucreaza cu norma intreaga acestia au devenit datori dupa o luna de munca! de ce? pentru ca asa a vrut PSD-ul de multa vreme, sa ne ia banii pentru sanatate la maximul posibil, chiar si daca nu ai venituri tot trebuie sa dai acesti bani la stat, iar daca ai mai putin decat minimul pe economie, taxa la CASS va fi mai mare decat venitul!

Noua revolutie fiscala, aduci bani de acasa in loc sa iei  salariu

Ca sa se inteleaga bine despre ce ste vorba: angajatii cu jumatate de norma deci care muncesc patru ore pe zi raman cu 200 de lei in mana, iar cei angajati cu doua ore, sunt obligati sa aduca de acasa 54 de lei pentru ca au venit la munca. Evident ca cei de la guvernare au „carpit” legea imediat, desi este posibil sa nu se poata aplica carpeala lor. Interesant ce fac cei pagubiti pana la remedierea problemei, au mers o luna la munca si acum asteapta fara bani sa vina Olguta cu solutii?

Ce scuze pot avea cei care au facut legea? Asta este expertiza PSD-ului? Parca ne zicea domnul Dragnea ca ei stiu ce fac, ca toptul e gandit de mult de specialistii PSD-ului, iar rezultatul este vizibil. La ce foloseste miscarea asta cu introdusul contributiilor in salariul brut? Sa vezi ca ai sute de euro salariu si iei cateva sute de lei? Pe cine pacaleste Dragnea si guvernul sau? Probabil ca pe ei, daca au ajuns sa se joace asa cu noi, este evident ca nu mai pupa guvernare prea curand, iar asta inseamna ca se apropie DNA-ul de ei cat de curand!

Salariu in 2018

Noua revoluție fiscala, aduci bani de acasă în loc sa iei salariu