Pana ieri circula pe net o gluma: intrebat Putin cine va castiga „Campionatul Mondial de fotbal din Rusia” a raspuns: inca nu m-am decis! Uite ca a fost sa fie asa, dupa un egal la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, Rusia este invinsa la penalty-uri de Croatia, care merge in semifinale. Deci am scapat de o grija, nu Rusia va juca finala si nici nu va castiga campionatul – era o regula mai mult nescrisa, de cele mai multe ori organizatorul ajunge in finala si castiga.

Rusia invinsa la penalty-uri de Croatia

Oare cine va fi campionul anul acesta? Anglia, Croatia, Franta sau Belgia? As paria pe ultima echipa pentru ca a jucat fantastic anul acesta. Anglia ar avea sanse, la fel si Franta, dar Croatia ar putea fi surpriza care sa le inchida gura celor ce erau gata sa spuna ca a vandut meciul rusilor.Revenind la meci, as zoce ca Smolov a pecetluit soarta rusilor, prin ratarea primei lovituri de pedeapsa. Iar cand Brozovic inscrie, este apropape sigur ca victoria va fi de parrea croatilor!

Asa se face ca la Soci s-a jucat ultimul meci pentru rusi, care la finalul prelungirilor erau la egalitate [ 2 -2 ] cu echipa Croatiei, care pleca favorita inainte de meci. Multi erau de parere ca au vandut meciul, dar finalul loviturilor de pedeapsa au aratat ca nu a fost asa. Pentru croatie este a douya oara in istoria lor cand ajung in finalele Campionatului Mondial de Fotbal, iar eu zic ca daca nu se tinea in Rusia – sau aceatsa era eliminata din start – decat sa i se puna diverse interdictii politice, lovitura era mai putrernica. Sa le uram succes croatilor in meciul cu Anglia, vor avea nevoie de bafta multa ca sa ajunga in finala!

Croatia vs Rusia

Rusia învinsă la penalty-uri de Croatia