Scoala nu e chair punctul forte la PSD, nu ne mai miram ca o avem pe Olguta Vasilescu care se face de ras atat in tara cat si peste hotare, nici ca premierul Viorica Dancila se cam incurca la limba romana, iata ca de mititei PSD-eii o iau pe acest drum, fiul cel mare al Gabrielei Firea a luat la BAC la limba romana nota 1,2 – cu un punct din oficiu! Dar a trecut pragul cu 5,15 la istorie, iar la sociologie – materia care te invata sa traiesti cu cei din jur, 3,6. Deci mai pe scurt Tudor Ştefan Firea a picat examenul de bacalaureat, a vedem ce va face in toamna!

Fiul cel mare al Gabrielei Firea a picat BAC-ul

Nu e motiv de bucurie faptul ca fiul cel mare din prima casatorie al Gabrielei Firea a picat la BAC, dar spune mult despre cum este vazut invatamantul in PSD. MA pufneste rasul insa cum se numeste liceul: The Mark Twain International School din Voluntari. Mai sa fie, am terminat cu Mihai Eminescu, Ion Creanga sau alti scriitori si oameni de cultura romani si am ajuns la americani, invatam la Mark Twain International School! Mai sa cazi jos, scoala internationala din Voluntari – maine aud ca au si facultate in comuna orasel!

Nu e nimic de ras, asa cum am spus si mai sus, e de plans. Ma gandesc ca baietelul nu are nevoie de studii, altfel ar fi scrius ceva si cu siguranta PSD-ul rezolva un cinci la BAC, altfel nu se poate explica nota 1,2 din care un punct este din oficiu!

Gabriela Firea

Fiul cel mare al Gabrielei Firea a picat BAC-ul