Noi am anuntat de mult ca Laura Codruta Kovesi va fi demisa pana la sfarsitul lunii iulie, iata ca am avut dreptate. CA sa nu se faca de ras, presedintele a dat un comunicat de presa prin purtatorul sau de cuvant. Evident ca lumea e nemultumita iar fanii PSD jubileaza. Acum ca Dragnea nu mai are de cine sa fie amenintat, legile justitiei dezincrimineaza hotia parlamentarilor, deci suntem pe drumul cel bun! Va fi Iohannis sanctionat de alegatori? Va scapa de demitere presedintele sau va da la pace cu infractorii PSD?

Klaus Iohannis a semnat revocarea Laurei Codruta Kovesi

Evident ca presedintele Klaus Iohannis nu putea sa nu respecte decizia Curții Constituționale nr. 358/2018, asa ca revocarea sefei DNA era doar o chestiune de timp si de imagine. Faptul ca ministrul justitiei este cel care o revoca de facto pe sefa DNA schimba oarecum situatia justitiei in Romania, iar pe plan extern am mai luat o bila neagra. Evident ca nu este nici prima si nici ultima, iar de departe nu este cea mai mare problema a tarii.

Va iesi lumea in strada? Va fi mare tambalau pe 10 august sau mai devreme? O sa fie iar ca la Colectiv, lumea se va mobiliza in toata tara si va cere caderea guvernului si a PSD-ului? Vom avea alegeri anticipate? Va rade iar Dragnea de noi? Intrebari fara raspuns si chiar daca le stim deja raspunsul, nu ne mai ajuta cu nimic. Am mai dat 10 ani inapoi, sa nu zic 20!

Revocare sefa DNA

Klaus Iohannis a semnat revocarea Laurei Codruta Kovesi