Raluca Badulescu a slabit 60 de kilograme – dar cuma reusit ea performanta asta? Eu am doar 60 de kilograme, deci teoretic as dispare complet daca as urma dieta ei! Bine, este cam exagerat sa zici de dieta ei, avand in vedere ca ea a facut prima data o reductei a stomacului, deci practic nu prea mananca. Nici nu stiam cine este Raluca Badulescu daca nu o gaseam din intamplare intr-o parodie facuta pe YouTube, alaturi de Nikita si Oana Roman.

Raluca Badulescu a slabit 60 de kilograme si s-a angajat la Kanal D

Mai pe scurt am aflat ca Raluca Badulescu este blonda de la Kanal D care poate fi vazuta in poza de mai jos in partea dreapta, tipa din partea stanga este tot ea, doar ca nu stiu unde am vazut-o pana acum – probabil ca nicaieri, doar astia de la rubrica Mondena de pe DigitalPress o stiu, eu de la rubrica stiri cu siguranta NU! Am ras cand am auzit ca mananca ce vrea, evident daca in total e vorba de maxim 300 de grame de mancare.

Cate kilograme avea inainte Raluca Badulescu si cate are acum nu stim, dar este sigur ca a pierdut repede cele 60 de kilograme care o incurcau. Fica de parlamentar PSD, Raluca s-a nascut la Bucuresti in anul 1974, acum 44 de ani. Culmea este ca a fost colega de-a noastra, jurnalista – adica absolventa de litere, casatorita cu un manechin [ nu spui cine, dar este vorba de vali Punga! ]. A fost mai cunoscuta pe la Bamboo, decat in lumea presei, dar iesea din evidenta cu unghiile ei mai lungi decat ale zgripturoaicei din poveste. A divortat repede de sotul ei manechin, dar a ramas cu o amitire placut, baiatul lor Alex. Se stie ca ajunsese la 120 de kilograme, adica cu 20 mai mult decat mine in perioada de glorie, deci teoretic acum are 60 – o greutate normala pentru o lady.

Raluca Bădulescu a dat jos peste 60 de kilograme

Raluca Badulescu a slabit 60 de kilograme si s-a angajat la Kanal D