Urziceanu Jeanina Elena a pacalit sute de romani pe FaceBook pretinzand ca este gravida in trei luni si este blocata ba in Milano, ba in Napoli [ la o distanta de 780 de kilometri intre cele doua orase ]. Internautii au descoperit repede inselatoria, in cele doua clipuri se vede ca este imbracata la fel, burta aratata rapid in primul videoclip fiind mult prea mare pentru 3 luni. Mai mult, cercetand profilul prietenului ei au descoperit ca acum doua saptamani erau impreuna si erau foarte bine. Apoi in cateva ore a reusit sa ajunga din Napoli, acasa!

Jeanina Elena a pacalit sute de romani pe FaceBook

Am inteles ca imediat au preluat clipurile ei cei dela Kanal D si asa s-a ajuns la o stire virala pe site-ul de socializare. Nu exista momentan probe suficiente ca sa declaram 100% ca aici e vorba de inselatorie, nu am gasit nici cazuri in care lumea ar fi trimis bani, e de datoria autoritratilor sa cerceteze. Cert este ca burtica era „fake”, mult prea mare pentru o sarcina de 3 luni. Rapiditatea cu care a ajuns acasa da de banuit, probabil din cauza reactiilor celor ce se idoiau de spusele ei, tanara Jeanina Elena a ales sa se retraga din vizorul urmaritorilor.

Naivitatea reporterilor Kanal D lasa un gust amar celor ce se incred in televiziuni. De azi cand vezi o astfel de stire la TV nu mai stii daca e adevarata sau falsa. Supozitii sunt multe, dar cei de la canalul de stiri ar trebui sa vina cu explicatii, ca destul ne-am uitat la Vulpita ajunsa azi vedeta pe YouTube, cu pest e5 milioane de vizualuizari, alaturi de Axinte.