Nici nu stiam ca mai exista si Kanal D asta, doar ca fiind plecat prin strainatate mi-am activat IP-TV si ce sa vezi, dau de Teo Trandafir, slabita de nu o mai recunosti si Ioana Tufaru, pe care sincer nu inteleg de ce o tot aduc la televizor, ca nimic bun nu zic de ea, iar amintirea mamei ei este mereu intinata. Cum se vede si din poza de mai jos, Ioana este de trei ori cat Ionut, iar acum probelma era ca cei doi insuratei si copilul lor au fost renegati de socrul mare.

Ioana Tufaru si sotul ei Ionut din nou in atentia televiziunilor

Da, dupa ce Gigi Becali le-a dat o locuinta socila celor doi soti, Ioana Tufaru si Ionut, unde nu platesc nimic, acum au fost mutati intr-o nou alocatie – evident tot gratis, iata ca cei de la Kanal D si-au zis ca ne-au lipsit prea mult de pe televizor, asa ca au decis sa mai faca o emisiune cu cei trei – sotii si socrul mare. O emisiune de unde avem ce invata [ poate ne spune cum a reusit sa primeasca cazare gratis de la Becali, as avea si eu nevoie – ma gandesc sa ma mut in Bucuresti].

Stiti cine mai lipseste din emisiuni si simt ca nu mai pot trai? Oana Zavoranu, ba chiar si Oana Roman, Israela sau chiar Nichita – o mai tineti minte? Nu imi dau seama cum se poate trai fara sa stim ce face Nichita, mai ales ca de cand cu noua metoda d ela Pro TV unde se aduc doar prietenii de familie a lui Maruta – sau chiar membrii familiei, suntem deja condamnati la incultura!

Ioana Tufaru si Ionuț

Ioana Tufaru si soțul ei Ionuț din nou in atenția televiziunilor