Te-ai gandit vreodata sa cultivi ardei iute pe balcon si sa te imbogatesti? Un kilogram de Aji Charapita se vinde cu preturi cuprinse intre 11.000 si 25.000 de dolari, adica cu un kilogram vandut pe an ai scapat de saracie, asta daca nu dai impozite la stat, 50%. Chiar si asa, la doua sau trei kilograme esti un om bogat – bine nu ca George Becali sau Ion Tiriac, dar mult mai bine decat 90% dintre bugetarii nostri din Romania!

Afacerea secolului – cultiva Aji Charapita si scapi de saracie

Eu am toto incercat sa cultiv cate ceva in balcon,. ceapa vad ca nu prea merge, salata nu stiu ce sa zic, ca am plecat in concediu si a ramas in grija cumnatei, care a zis ca nu a mers, desi era frumusica cand am plecat, dar sunt sigur ca o sa dau lovitura cu Aji Charapita. Nu va aventurati chiar asa, ardeii provin din Peru si nu se adapteaza prea usor la clima din Europa, mai ales la cea din zonele secetoase si calduroase.

Unde sa cresti mai bine Aji Charapita daca nu in balcon? Mai ales daca e inchis cu termopane, le merge bine si iarna si vara, deci produci incontinuu. Daca ai cateva kilograme si evident daca stii la ce restaurant sa vinzi marfa, nu-ti mai trebuie nimic! Ideea este ca daca nu merge nu ai de ce sa te plangi, investitia nu este una chiar asa de mare, iar locul ocupat de maxim 10 ghivece cu ardei iute nu este asa de mare. Important este sa ai samanta, se vinde si ea la o adica. Ce mai stai, intra si tu in afaceri cu Aji Charapita!

Aji Charapita in balcon

Afacerea secolului – cultiva Aji Charapita si scapi de sărăcie