Romanii din Spania ar putea deveni milionari peste noapte daca se apuca de afaceri cu cirese, la prima lor aparitie pe piata romaneasca au costat 150 de lei/kilogram – da ai citit bine, nu pe tona! facem un calcul simplu, un kilogram costa peste 30 de euro. Deci o tona = 1000 de kilograme ar costa 30.000! La babii astia cumpar masina, aduc ciresele in tara si le vand singur, imi ajung banii pentru un an intreg! Credeti ca nu sunt cumparatori? Am vzaut ieri la piata capsuni, nu va zic cat costa si nici ca statea lumea la coasda ca sa nu va vina idei!

Afacerea anului – cirese la 150 de lei kilogramul

Cine cumpara cirese cu 150 de lei kilogramul? Mai poti sa crezi ca sunt romanii saraci? DA, majotitatea sunt saraci, cam 80%, mai sunt sa zic asa 15% clasa medie, care nu o duc nici bine si nici rau, se descurca de la o luna la alta, mai merg inconcediu si mai schimba masina odata la 10 ani. restul de 5% sunt astia de se imbogatesc pe spinarea celor 95%, politicieni si prietenii lor, functionari publici sau cei cu pensii speciale. ce inseamna pentru ei 150 de lei daca ti-e pofta de cirese?

Au mai fost ciresele scumpe, dar atunci a fost calamitate parca, a plouat cu grindina, dar se pare ca asta le-a  dat idei unora, cum ar fi sa cumparam cirese si sa le aducem la romani acasa, astia cumpara ca gastele, nu se uita la pret. Un om obisnuit poate cumpara cu leafa pe o luna intre 8 si 10 kilograme! ma intreb oare cat costa ciresele astea in Spania?

Cirese din Spania