Rab Richard este ungurul care fura de la romani si de la slovaci, cel putin 100 romani au fost inselati sa plateasca sume mari de bani in vederea acordarii unor imprumuturi cu dobanda preferentiala. Cum a scapat el si nu era deja inchis dupa frauda din Slovacia nu stim, probabil acoperit de autoritatile din Ungaria, alta explicatie logica nu ar putea fi. IPJ Bihor se straduie sa-l prinda pe Rab Richard si a cerut sa fie dat in urmarire internatioanala. Probabil ca va fi prins in curand, insa cei pacaliti nu cred ca mai au sanse sa-si recupereze banii.

Rab Richard este ungurul care fura de la romani si slovaci

Cu ce se ocupa maghiarii mai nou? Cu fraude pe internet, iar Rab Richard este doar unul dintre cei care fac asta si a fost dovedit pe teritoriul Romaniei si al Slovaciei. Culmea este ca era foarte activ pe FaceBook, deci politia ar fi putut sa-l prinda destul de repede daca voia – ma refer la cei din Ungaria, evident – al carui cetatean este. Culmea este ca nu se prea aude nimic despre el in cercurile maghiare din Romania, se cauta mereu exemple de romani certati cu legea, ca si cum la Budapesta ar fi puscariile goale!

Cat sunt de vinovati cei care au fost pacaliti? Daca ne gandim ca nu se platesc bani inainte de a primi credit, putem da vina pe lipsa de cultura economica a celor pacaliti. Totusi cand ai in fata o firma – institutie – te astepti sa nu fii pacalit, cel putin in anul 2017, macar nu la nivel de sute de persoane, pentru ca aici politia ar trebui sa intervina imediat – la prima sesizare. Asteptam noutati de la IPJ Bihor – majotitatea celor pacaliti au fost ardeleni!

Fraude online

Rab Richard este ungurul care fura de la romani si slovaci