Romanii au iesit in strada imediat ce a fost clar ca PSD are un proiect al gratierii si al amnistiei cu dedicatie, iar presedintele Klaus Iohannis a reusit sa opreasca proiectul la milimetru cum se spune. Doar ca liderii PSD spun ca nu se vor opri asa usor, ei vor sa faca orice este posibil ca sa aprobe amnistierea lui Dragnea si compania. Vor scoate oamenii in strada, promit ei. Ceea ce pare putin probabil spun analistii, pentru ca nu poti sa convingi lumea ca amnistia si gratierea este problema majora a tarii.

PSD nu renunta la amnistie si gratiere in ciuda manifestatiilor de amploare

Da, din pacate daca nu vor fi conditii mai bune in penitenciare vom plati amenda, pusa culmea de Uniunea Europeana, doar ca rezolvarea nu sta in gratierea lui Liviu Dragnea sau cine stie in curan a lui Victor Ponta. Daca nu s-ar aplica politicienilor, functionarilor publici, ar mai fi cumva o explicatie, dar asa este evident ca avem legi cu dedicatie, mai mult – ordonante de urgenta, car enu pot fi oprite de nimeni ( ar fi o sansa cu avocatul poporului, doar ca niciodata Victor Ciorbea nu a fost vazut aparand poporul! ).

Nu l-am mai vazut pe Klaus Iohannis la proteste de la Colectiv, se pare ca face iarasi o mica baie de multime in scopul cresterii de popularitate ( culme aca se pare ca nu se teme de procesele cu cele cinci sau sase case ale sale ). Indiferent de ce face presedintele, problema ramane, PSD nu renunta la ideea gratierii si amnistiei, care dupa ce nu a reusit sa treaca pe sub masa, se incearca alte metode de a impune vointa politica a PSD. Indiferent ce zice poporul, justitia, etc.

Proteste in Bucuresti

PSD nu renunta la amnistie si gratiere in ciuda manifestatiilor de amploare