Proiectul social kLumea este sustinut si de Plahotniuc.TV pentru Republica Moldova. Acest proiect isi propune sa ajute cat mai multi batrani si tineri de peste 18 ani iesiti din sistemul de protectie sociala al copiilor din orfelinate. Fiind la inceput vom avea nevoie de sprijinul vostru pentru a gasi un avocat si un contabil, dispusi sa lucreze pro bono si care sa ne ajute sa facem primul pas, organizarea legala a acestui proiect. In mod evident ar trebui sa ne facem o fundatie ( ONG ), nu insistam asupra numelui de „Fundatia kLumea”, desi sincer ne-ar bucura sa fie asa.

Proiectul social kLumea sustinut de Plahotniuc.TV

Portalul Plahotniuc.TV ne-a promis ca va face acelasi lucru in Republica Moldova, deci cum s-ar spune, am trecut Prutul. Planul de actiune este urmatorul: pasul 1 – organizarea sub forma unui ONG cu sprijinul unui contabil si a unui avocat, pasul 2 – gasirea unei case unde sa putem gazdui GRATUIT cat mai multi batrani si tineri orfani trecuti de varsta de 18 ani, iesiti deci de sub tutela statului. Locatia ar trebui sa aiba si ceva teren, cel putin 1000 de metri credem noi, pentru a le oferi sansa de a avea o gradina ECO care sa le asigure o mica parte din produsele de zi cu zi. Noi avem in plan o locatie langa Arad ( pentru Romania ), pe care am putea sa o oferim gratis in cazul in care gasim un sponsor care sa asigure plata utilitatilor. Daca exista si in Moldova cineva dispus sa ofere o casa la tara ( sau la oras ), nu ezitati sa ne contactati!

Credem ca ar fi o solutie buna, insa asa cum am mai spus, totul depinde de sponsorii pe care ii vom gasi. Daca vrei sa participi si tu la proiectul social kLumea, ne poti scrie folosind formularul de contact, indiferent ca este vorba de Romania sau republica Moldova.

proiectul social kLumea