Singura sansa a Republicii Moldova este unirea cu Romania, cel putin asa sustin toti analistii, atat cei din Moldova si Romania cat si cei din Uniunea Europeana. Am vazut zeci de unionisti discutand cu cei in ca nedecisi, este o lupta surda, sau oarba – nu stiu cum sa-i spun. De ce? Pentru ca trebuie sa fii orb si surd ca sa nu intelegi ca singura sansa este UNIREA cu tara! Indiferent daca o faci din patriotism sau doar din iubire fata de acutuala Basarabie, ca sa-i fie mai bine, tot asta poti sa faci, sa grabesti unirea cu Romania si sa scapi tara de haos si saracie.

Singura sansa a Republicii Moldova este unirea cu Romania

Asa cum spuneam cu cateva randuri mai sus, sansa istorica a Republicii Moldova este sa se uneasca cu tara, pentru a scapa de saracie si pentru a fi membra al Uniunii Europene. Alta varianta nu exista, oricat am vrea noi sa ne ascundem dupa degete. Moldova este dependenta de banii externi si va mai fi multi ani de acum inainte, este mai mult decat evident. Lumea a iesit in strada pentru a scapa de coruptie, DNA-ul functioneaza. Moldova este dependenta de energia livrata de Rusia, prin unire se scapa de aceasta problema, Romania exporta energie.

Veniturile din Republica Moldova sunt mai mici decat cele din Romania, deci si la acest capitol problemele se vor rezolva. Mai pe scurt, oricum ai studia problema, tot impreunca cu Romania este mai bine si mai usor pentru moldoveni!

Unirea cu tara

Singura sansa a Republicii Moldova este unirea cu Romania