Azi asa cum spuneam cu o oara in urma, la Chisinaui nu s-a sarbatorit ca in alti ani unirea de la 1859, moldovenii s-au adunat sa-l asculte pe Nastase ( desi sunt sigur ca peste maxim un an, vor strica in cor cu totii: Nastase nu uita, puscaria e a ta!) in PMAN, eu le doresc sa li se implineasca visul, sa voteze cat mai curand noul Parlament. Dar tot nu pricep de ce nu intelege lumea ca doar UNIREA ne mai salveaza?

Petru Bogatu a inteles, oare mai intelege cineva ca doar Unirea ne mai salveaza?

Petru Bogatu

Petru Bogatu

Demnitatea şi dreptatea căutate de mulţime la protestele din centrul Chişinăului nu pot fi recâştigate în preajma putinistului Dodon sau a interlopului R.Usatîi.

Cam asta a scris azi Petru Bogatu pe pagina sa de FaceBook, la fel a facut si colegul sau Nicolae Negru, dar tot mi se pare ca e prea putin. Nici la televizor nu prea s-a vazut nimic, deci anul 2016 a trecut fara sa ne mai gandim la UNIRE!

Ma bucur si salut lupta lui Petru Bogatu pentru unionism, dar ma indoiesc ca fara a convinge masele ca asta e salvarea, vom ajunge la final. Sa asteptam alegerile anticipate sau la termen, sa treaca vara si sa vedem cu ce ne alegem din iesirea asta la proteste. Mai intreb odata, spera cineva sa vada platforma DA cu 61 de mandate? Daca nu vor avea decat 49 sa zicem, cu cine se vor alia? Iata intrebari pe care nimeni nu le pune nici lui Alex Cozer, nici lui Andrei Nasatase si nici barbosului pe care sincer nu mai stiu cum il cheama, dar nici nu mai caut pe internet, il stie o tara intreaga – sper cel putin ca-l stie!

Deci daca tot vrei anticipate, spune-mi cu cine speri sa se alieze Platforma DA in cazul in care are doar 49 de mandate? Asta daca raspunzi si la a doua intrebare: cine va ajunge in Parlanetul Moldovei in 2016? O sa intre Dodonm Shor si Usatii? NU? Dar cine?