Spre surprinderea mea chiar Mihai Ghimpu, aliatul PD inaceasta noua guvernare s-a aratat mahnit de infiintarea pe 24 ianuarie 2016 a Consiliul Salvarii Nationale, condus in ordinea importantei de Igor Dodon, Renato Usatii si Andrei Nastase. Nu stiu unde a gasit Veaceslav Verlan documentul de infiintare a acestei ultime gaselnite pro-moscovite, chiar vreau sa o vad si sa o pot analiza corect si coerent. Chiar daca inca nu am pus mana pe ea, este evident ca Andrei Nastase, finul lui Victor Topa a avut acest plan ascuns inca de la inceput: alianta cu pro-rusii Igor Dodon si Renati Usatii.

Consiliul Salvarii Nationale sau finalul statului Republica Moldova asa cum il stim

Veaceslav Verlan

Veaceslav Verlan

Chiar daca Veaceslav Verlan nu a postat si sursa celor declarate pe pagina sa de FaceBook, nu am cum sa nu cred ca monstruoasa coalitie dintre Dodon, Usatii si Nastase poate aduce ceva bun pentru statul Republica Moldova. Cred ca ati vazut ca persoane ca Plahotniuc sau Andrei Nastase ( care minune – si-a facut pagina pe WikiPedia in limba romana in luna decembrie ) nu au rabdarea necesara pentru a duce la bun sfarsit un plan mai elaborat, ei actioneaza instinctiv, fapt ce a dus in cazul Plahotniuc la auto-propunerea in mod repetat ca premier al Republicii Moldova, chiar daca orice om rational ar fi inteles ca nu se poate realiza, iar in cazul lui Andrei Nastase a dus la alianta cu cei mai mari dusmani ai tarii, Renato Usatii si Igor Dodon. Dar ce mai conteaza cand visul tau e sa ajungi in Parlament si la guvernare?

Evident ca la viitoarele alegeri aceasta va fi si coalitia de guvernare – probabil numita AIR – Alianta pentru integrare in Rusia! Lasant speculatiile la o parte, este evident ca Andrei Nastase si Platforma DA nu sunt nici pe departe pro-europeni, la fel cum nici Jurnal TV nu sprijina macar limba romana, nu mai zic unionismul. Prevad exact inca 25 de ani de intunerioc, exact ca in cazul institutiei create de Ion Iliescu la Bucuresti, cu acelasi nume, acelasi scop – rusificarea economiei si a politicii extrene! Mai vorbim, scripta manent , iar adevarul va iesi la iveala mai degraba decat se asteapta multi!

Consiliul Salvarii Nationale

Consiliul Salvarii Nationale sau finalul statului Republica Moldova asa cum il stim