Acum peste jumatate de an spuneam ca Platforma DA va deveni partid si ca Andrei Nastase va asculta ordinele nasului si va renunta la vectorul european am Republicii Moldova. Ieri la Pro TV in cadrul emisiunii in Profunzime s-a demonstrat ca am avut dreptate. Inca mai sustin ca cei trei vor face alianta in parlament, daca vor fi alegeri anticipate, indifrent de numarul de mandate pe care-l vor avea. Deci ceea ce era de demonstrat a fost demonnstrat, acum ramane sa suportam doar consecintele.

Adio integrare europeana cu troica Igor Dodon, Renato Usatii si Andrei Nastase

Sper ca ati remarcat ca deja Andrei Nastase nu mai este lider, conducerea a revenit lui Igor Dodon iar „simpaticul” Renato Usatii este pe locul doi. Care va fi castigul Platformei DA? Aducerea in Moldova a nasului Topa ca persoana curata si libera! A meritat sa stam in piata, am reusit sa-i aducem pe pro-rusi si anti-romani la guvernare! De unde stiam ca Nastase va actiona asa? Doar pentru ca i-am vazut ura fata de Romania si unionisti. Un om care uraste, nu poate fi bun nici pentru poporul sau, iar asta s-a dovedit ieri.

Nu insist asupra adevarului celor de mai sus, le vom simti pe pielea noastra foarte curand. Pacat ca atata lume a fost pacalita de finul si avocatul unui infractor, acum poate ca dupa ce ne vom convinge ca presa nu scoate fum degeaba, poate peste patru ani vom invata sa alegem cu capul, nu dupa vorbe desarte. Daca PD nu ar fi fost in parlament, nu am fi avut acest dezastru in Republica Moldova.

Nastase Dodon si Usatii

Adio integrare europeana cu troica Igor Dodon, Renato Usatii si Andrei Nastase