Daca nu stiati, a mai aparut un partid, sau cel putin o pagina de facebook si un site, caci nu stiu inca sigur daca s-au inscris legal ca partid sau inca fac doar propaganda. DA, este vorba de partidul Dreapta ( prevad maine si partidul stanga, apoi o mana spala pe alta si gata ), cu deviza „O cale noua”, doar ca din ce citesc la ei, calea este tot unirea cu Romania. Ce este nou in asta? Or fi gasit ei o scurtatura, precis – care duce direct la Bucuresti, gata unirea – doar sa-i alegem pe ei, nu-i asa?

Partidul Dreapta MD sau ca ciuperca dupa ploaie

Acum ma uitam la cei opt membri marcanti ai noului partid Dreapta si remarc ca de fapt sunt liberalii reformatori cu un nou nume. Ana Gutu imi spune ceva, numele ma refer – evident. Ar mai fi Vitalie Marinuța, Ilie Ilascu care sincer nu stiu ce cauta in lista asta si altii, pana ajungem la cifra opt. Deci la noi partidele apar ca ciupercile dupa ploaie, apoi se mira ca unionismul nu are sorti de izbanda ( cazul de fata, mai avem si alte orientari cu aceiasi soarta cruda ).

Acest nou partid de dreapta ini aduce aminte de un interviu cu doamna Pavlicenco, careia i-am prezis inca 8 ani de extra-parlamentarism. Am fost bun, am ghicit si cred ca-i mai prezic minim patru in afara parlamentului. Aceiasi sorti de izbanda le intrevad si celor opt fondatori, sau ce or fi ai. Sper sa nu ma trezesc in Moldova cu 1 milion de partide de dreapta – pro unioniste! Ar fi pacat sa se iroseasca atatea voturi, nu-i asa? MAi bine unul si faceti unirea aia odata!

Partidul Dreapta MD