Parca niciodata nu am vazut atat de multe firme de transport persoane si colete ca acum, ma refer la cele ce bat in lung si lat Austria si Germania. Un exemplu este firma GlobalTrans care se ocupa de tot, de la masini pe platforma si pana la colete duse de la adresa la adresa. Fara sa acoperim noi toate tarile si traseele ne gandim ca cel putin pentru romanii din Ardeal si cei din Moldova o firma de transport serioasa inseamna mult.

Transportul de calatori din Romania in Germania si retur in 2017

Exista deja o aplicatie in Google Paly de unde poti descaraca pe mobil foarte usor Calator.Info – apoi vei gasi o firma de transport verificata si cunoscuta de cel putin 30.000 de romani din cele 10 grupuri de pe FaceBook ce apeleaza la serviciile ei ( si nu doar ei! ).  Ne bucuram ca s-a ajuns la folosirea tehnologiilor moderne pentru a veni in ajutorul romanilor din diaspora, iar pentru cei stabiliti in Austria si Germania este de un real ajutor.

Deja este pusa la punct si o harta interactiva, de unde alegand orasele de plecare si destinatie, se pot gasi toate ofertele firmelor de transport din Austria si Germania ce iau calatori pentru sau din Romania. In speranta ca vom vedea cat mai multe firme de transport inscrise pe aceasta aplicatie pentru mobil, asteptam sa vedem si reactia celor ce o folosesc, prin review-uri la ea direct in Google Play. Pana atunci ca dorim calatorie placuta si in siguranta cu sponsorul nostru GlobalTrans SRL!

globaltrans