Azi nu mai exista casa in tarile mai avansate in care sa nu avem cel putin un ochi de plita cu inductie, deci si Romaia a intrat pe acest trend, asa ca o sa vedem mai intai care ar fi avantajele ei si apoi sa vedem care este cea mai buna plita electrica cu inductie. Desi multi isi doresc sa fie indrodus gazul la tara, nu mai zic de orase precum Tulcea, unde gazul abia acum a ajuns si lumea alerga dup abutelii, plitele cu inductie sunt de multe ori cea mai buna solutie pentru a gati rapid si ecologic.

Care este cea mai buna plita electrica cu inductie

Ar trebui sa luam in calcul si faptul ca de cate ori schimbam butelia ne expunem unor riscuri, care persista si atunci cand garnitura nu mai este etansa, sau apar defecte la imbinari. Iata de ce o plita electrica cu inductie este de multe ori preferata uneia cu gaz. Daca am sa adaug ca aceasta este de zeci de ori mai usor de curatat decat o plita sau un aragaz conventional, cred ca va imaginati de ce gospodinele prefera sa treaca la noua tehnologie si sa renunte inclusiv la mirosul de gaz din casa.

Un avantaj major al plitelor electrice nu inductie este ca nu mai strica fundul oalelor, nu se mai inegresc, deci mai putina munca si durata de viata mai mare pentru oalele de bucatarie. Va intrebati care este cea mai buna optiune? Eu prefer Whirlpool, dar fiecare poate alege oricare alt producator, eu inacesta am mare incredere si merg mai departe cu el. Stiti care este partea si mai buna? Ca si costurile pe care le ai cu o plita electrica cu inductie sunt mai mici cu circa 5 – 10% fata de una cu gaz, asta cand ai si plita si cuptor electric. Deci trageti singuri concluziile, merita sau nu sa treceti pe curent electric?

Cea mai buna plita electrica cu inductie

Care este cea mai buna plita electrica cu inductie