Peste 130.000 de semnaturi s-au strans intr-un timp record pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea dupa ce acesta a decis ca va ataca la Curtea Constitutionala decizia prin care Liviu Dragnea nu poate ocupa functi ade premier a Romaniei din cauza condamnarii penale. Nu stiu cum vad unii problema, dar ma indoiesc ca e cineva atat de incuiat incat sa nu inteleaga ca nu este Liviu Dragnea singurul premier posibil in tara asta.

Decizia lui Victor Ciorbea in favoarea lui Liviu Dragnea scoate lumea in strada

Faptul ca am ajuns sa avem la conducerea celui mai mare partid din tara si in fruntea Parlamentlui un condamnat spune multe. La fel cum spune multe faptul ca reusim sa aducem mereu la guvernare UDMR-ul, ca partid etnic, caci altfel nu ar fi nimic de zis. Stam in casa apoi iesim in strada – desi se poate sa gresesc, cei din strada sunt exact cei ce au votat si nu cu PSD-ul sau cu ALDE.

Sa fie o coincidenta alianta lui Tariceanu cu PSD si cu Liviu Dragnea? Poate ca unii au uitat ca domul Calin Popescu-Tariceanu a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, deci cum se mai zice, cine se aseamana se aduna. Sa vedem daca gerul va reusi sa opreaca avantul romanilor, pentru ca deja orase precum Clujul sunt in fierbere. Mai nou am aflat ca guvernul PSD vrea sa puna alte taxe care sa inlocuiasca cele 120 propuse spre desfiintare ( cam lung pana aflam cum de nu se aproba de majoritate propunerea! ).

Victor Ciorbea si Liviu Dragnea

Decizia lui Victor Ciorbea in favoarea lui Liviu Dragnea scoate lumea in strada