M-am gandit ca ar fi bine sa scriu si despre piesele auto second hand pentru ca este un subiect destul de dezbatut si de actualitate la noi in Romania, mai ales acum cand se anunta scaderi de salarii si preturi mari .Faptul ca salariile sunt mici la noi in tara nu ne mai mira de mult si se pare ca romanul s-a obisnuit cu greul. Ce ne facem insa cand avem nevoie urgenta de o reparatie la masina noastra si nu prea dispunem de bani necesari cumparari unei piese auto noi ?!

Am auzit si eu de faptul ca la dezmembrari auto gasesti piese auto second hand ce-i drept dar sunt originale si ca parcurile de dezmembrari autorizate ofera chiar si garantie pentru piesele pe care le comercializeaza.Pana acum am tot vazut prin judet si chiar si prin alte judete tot felul de parcuri de dezmembrari dar nu am fost pus in postura de a intra intr-un astfel de loc.
Am avut insa o problema destul de majora la masina mea si trebuia sa platesc foarte multi bani pe o piesa noua mai exact era vorba despre o cutie de viteze care costa destul de mult. M-am tot plans la niste prieteni si unul din ei mi-a recomanat sa incerc la un parc de dezmembrari auto sau sa caut pe internet pentru ca acolo gasesc cel mai repede. La recomandarea prietunului meu am intrat pe un site www.dezmembrarisipieseauto.ro pe care si eu il recomand cu incredere si foarte usor am plasat o cerere de piesa pentru o cutie de viteze si in cateva ore am fost contactat de mai multe parcuri de dezmembrari din tara.
Am gasit si ce aveam nevoie si am platit si un pret rezonabil iar cel de la care am cumparat mi-a oferit si garantie si am fost multumit. Cumpararea pieselor auto online este foarte sigura si gasesti mult mai repede ceea ce cauti pentru ca tu decat plasezi o comanda cu ce ai nevoie iar aceasta comanda ajunge instant la toate parcurile de dezmembrari inscrise pe site si ei iti fac oferte cu pret si tot ce trebuie .Tu nu trebuie decat sa astepti si sa accepti oferta care iti convine cel mai mult.

Nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca prin cumpararea online vei gasii piese pentru orice fel de marca si model de masina asa ca apleaza cu incredere la shopping-ul online pentru ca este sigur si eficient. Mie unu mi-a convenit foarte mult pentru ca am salvat timp si bani si am fost foarte multumit de cutia de viteze pe care am cumparat-o de la dezmembrari. Nu este nicio rusine, si foarte multi dintre prieteni mei au apleat si ei la piese auto din dezmembrari si au fost extrem de multumiti mai ales ca piesele sunt originale. De multe ori piesele care nu sunt originale si le cumparam noi si dam si o gramada de bani pe ele se strica mai repede decat cele achizitionate de la dezmembrari auto.

dezmembrări auto