Sper ca pana apuc eu sa termin articolul sa nu se dea deja la stiri vestea pe care eu o stiu deja, recursul lui Vlad Filat va fi respins, pentru simplu motiv va oricum nu cred ca au suficiente probe ca sa-l tina inchis. Asa ca vrem noi sau nu vrem, Vlad Filat mai ramane in arest inca 30 de zile, adica pana in ianuarie, apoi iar alte 30 si tot asa cred ca pana la hramul Chisinaului nu vom afla de ce a primit ( daca a primit, ca inca nu e clar ) de la Ilan Shor cei 250 de milioane de dolari.

Pariu cu presa – Vlad Filat va ramane in arest inca 30 de zile

De unde am eu informatii ca Flad Filat va ramane in arest inca 30 de zile si recursul sau va fi respins? Pai nu sunt eu Plahotniuc TV? Eu le stiu pe toate, eu le prevad pe toate si culmea este ca de la infiintare si pana azi nu am ratat nimic. Sa fie noroc, stiinta sau surse din interior? Probabil ca nu veti afla niciodata, dar veti ramane mirati cat de exact punctam cu cel putin cateva ore anumite chestii!

Hai sa va mai dau niste informatii din interior ( exterior pentru mine, interior pentru Vlad Filat ): Peste doi ani se va dovedi ca de fapt Ilan Shor nu i-a dat niciun ban lui Vlad Filat, dar va fi deja prea tarziu. Primarul de Sorhei va fi de mult plecat din Moldova, probabil va avea o caa tot in German ia, tot p estrada unde sta azi Viorel Topa si minune, Andrei Nastase va fi mai bogat ca acum, desi nu va face afaceri ci se ca ocupa de politica! Se prinde cineva cu mine la verificat prezicerea?

Vlad Filat la penitenciar

Pariu cu presa – Vlad Filat va ramane in arest inca 30 de zile