Am decis sa ma ac avocatul lui Vlad Filat si Angela Gonta ( o cgeama totusi Filat sau a rama sla numele de domnisoara? ), ca oricum astia care-i are nu-s buni de nimic, nu rezolva decat sa-l mai tina inca 30 de zile in puscarie. Eu il rezolv in maxim o saptamana, sa ma sune daca are nevoie. Adresa de domiciliu si numarul de telefon la rubrica contcat! Dar sa va intreb mai intai ceva, ca mi se pare ca ori eu nu inteleg, ori astia de la justitie ne cred cam fraieri!

Ma fac avocatul lui Vlad Filat si Angela Gonta, daca este nevoie

Deci sa revenim la intrebare: din cate am inteles eu l-au arestat pe Vlad Filat pentru ca a primit de la Ilan Shor in jur de 250.000 de milioane de dolari, corect? Iar tot arestatul la domiciliu ne spune ca spaga era legata cu banii furati de la BEM. Logica elementara ne spune ca Ilan Shor a furat miliardul, singur sau cu asociatii sai si i-a dat lui Vlad Filat spaga sa taca. Nu vi se pare ca banii sunt de fapt la Shor si nu mai trebuie sa cautam?

Mai este o varianta, dar precis nu aia in care Shor ii da spaga lui Filat ca acesta sa fure banii de la BEM, asta cred ca e de cartea recordurilor, seful bancii da spaga hotului ca acesta sa fure?! Nu merge, este? Atunci de ce mama lor de moldoveni nu tipa sa-l aresteze pe Ilan Shor? Au ce au cu Vlad Filat si Angela Gonta! Ce nu inteleg eu corect, hai ca voi precis ati inteles mai bine situatia, degeaba ma dau eu mare si tare!

Avocat in Moldova

Ma fac avocatul lui Vlad Filat si Angela Gonta, daca este nevoie