Marian Lupu sau ce-i in gusa si-n capusa, cam asa vad eu noua alianta AIE cat o fi ea, ca nu le mai tin numarul. Azi se pare ca PLD-mul ar fi vrut sa faca o alianta cu PDM, PL si Leanca, dar a pus trei conditii. Cand le-am citit mi s-a parut ca au gresit cand au transcris, erau numai lucruri normale, principiile de baza ale unei guvernari fara protocoale. Ce face PDM si evident Maian Lupu? Le iau in ras! Sigur e un pas inainte, eu asa vad, dar tu?

Marian Lupu – ce-i in gusa si’n capusa

Partidul lui Marian Lupu se chinuie sa preia sefia AIE-ului de format largit, adica in care ar putea intrea Iuriel Leanca si neafiliatii, ba chiar si Voronin cu al sau PCRM, un fel de aliaj mai moale, de culoare maronie – pentru cine intelege putin chimia politica. Alegeri anticipate inseamna Dodon, Usatii si Shor la putere ( aici ma intrerupe un coleg care se mira de ce inca nu e arestat domnul cu mita de 250 de milioane de euro/dolari/lire sterline – ca nu se stie inca foarte clar cat au fost si in ce moneda – iar eu pierd o jumatate de ora sa-i explic ca in urmatorii cinci ani Shor nu va sta la racoare, nu-i permite sanatatea – cea a clasei politice desigur, ce credeati? ). Fara alegeri anticipate inseamna haos, AIE-uri cate vrei, lumea in strada si cam asta e tot!

Rezolva alegerile anticipate ceva? NU, asta e sigur – asa ca nu ne ramane decat sa ne uitam la televizor in continuare si sa asteptam subtitrare in limba romana cand se vorbeste in limba rusa! Somn usor!

Marian-Lupu-AIE

Marian Lupu – ce-i in gusa si’n capusa