Marian Dragulescu a devenit dupa o pauza de 10 ani in fruntea ierarhiei europene la gimnastica, medaliat cu aur acesta a depasit-o pe Nadia Comaneci la numarul de medalii castigate la Campionatele Europene. Sa-i uram succes si maine la sarituri unde speram sa faca o impresie buna si sa fie prezent pe podium, mai mult – speram sa-l vedeam pe cea mai inalta treapta. Cu 10 medalii de aur la Campinatele Europene Marian Dragulescu a devenit cel mai medaliat roman la gimnastica.

Marian Dragulescu a devenit cel mai medaliat roman al tuturor timpurilor

Marian Dragulescu a castigat pana acum 10 medalii de aur si 17 in total la Campionatele Europene de gimnastica, devenind astfel cel mai medaliat gimnast roman la aceasta categorie. Cu inca cinci medalii de argint si doua de bronz este de departe cel mai complet atlet al tarii noastre. Sa speram ca desi are deja 36 de ani nu va renunta la sport si ne va mai face bucurii si de acum inainte.

Va invitam la televizor sa urmariti si restul competitiei si sa ne spuneti ce parere aveti despre atletii prezenti la Campionatele Europene. Din pacate Romania este reprezentata doar de Marian Dragulescu, dar este atat de bine reprezentata. In speranta ca portalul DogiPedia v-a facut o zi mai buna cu aceste vesti minunate din sport, speram sa ne calcati pragul mai des, in cazul cand abia acum ne-ati descoperit, sau sa reveniti daca ati mai fost pe aici! Weekend placut in continuare!

 

Marian Drasgulescu

Marian Dragulescu a devenit cel mai medaliat roman al tuturor timpurilor