Nu credeam sa ajungem intr-o situatie atat de penibila, Liviu Dragnea a ajuns nu doar sa conteste si sa nu-si insuseasca condamnarea penala, acum vrea sa dea statul condus de el si PSD in judecata la CEDO. De ce este penibil? Pentru ca in proportie de 99% suntem siguri ca va pierde la CEDO, iar atunci ce concluzie putem trage? Ca am fost condusi de un puscarias lasat liber – condamnat cu suspendare – si ca ne-a facut de ras pe tot globul, putem sa-i cerem si noi ca cetateni despagubiri?

Liviu Dragnea se judeca cu statul condus de el si PSD, va ajunge la CEDO

Deja avem doi politicieni condamnati care vor sa se planga la CEDO, Vlad Filat in Moldova si Liviu Dragnea in Romania, ambii cu o „cinste” nu doar patata ci neagra de tot. Liviu Dargena este condamnat penal, oricat s-at chinui el sa ne convinga ca nu este asa. Exista o morala pe care o accepta toti cei din lumea civilizata, cand planeaza suspiciuni asupra ta te dai un pas in spate, doar ca el [ Liviu Dragnea ] se da cu doi pasi in fata nu in spate.

Acum ramane sa vedem ce va face lidrul PSD, s eva juceca cu statul pe care-l conduce el si partidul sau? Daca va pierde procesul la CEDO ce va face PSD-ul ca sa rascumpere „nesimtirea” sefului? Teoretic nimic, deja ne-am invatat ca se poate si asa, poate ca ar trebui sa facem noi poporul ceva care sa nu mai lase loc de interpretare! Dar ce?

Liviu Dragnea la CEDO

Liviu Dragnea se judeca cu statul condus de el si PSD, va ajunge la CEDO