Oeri credeam ca stirea precum ca Liviu Dragnea merge sa se dea singur in judecata la CEDO este cea mai tare stire, dar cand am auzit ca a fost si repetent in facultate, am ramas muti in redactia DigitalPress! Ca sa fie totul si mai hilar am aflat ca asta s-a intamplat – lasarea stirii – chiar la televiziunea de partid, Antena 3 – prin imprudenta lui Mircea Badea si Mihai Gadea ( predestinat nume, nu-i asa? )! Cei doi lautari de la televiziunea servita au reusit sa ne transmita ca Liviu Dragnea a fost repetent in facultate, ceea ce nu ne prea mira!

Liviu Dragnea a fost repetent in facultate, doasarele secrete ale guvernarii PSD

Liviu Dragnea a terminat facultatea cu doi ani inaintea mea, deci pe vremea lui „Ceasca” cand se facea catre si nu prea puteai sa plagiezi ca azi la doctorat sau la examene, asa ca studentul Liviu Dragnea  a ramas repetent! Condmnat penal si repetent, asta este al doilea om in stat, ati fi putut crede ca se intampla in alta tara? Repetenti suntem de 27 de ani la toate, ce mai conteaza ca avem azi si unul la conducerea statului? Oare prietenul sau plagiatorul Victor Viorel Ponta stia asta cand l-a promovat?

Am murit de ras cand am vazut ce fete au facut cei doi „laudatori” cand au auzit in direct ca Liviu Dragnea a fost repetent in facultate, acum parca vad ca apare si fisa matricola sau diploma de BAC, cu alte noi surprize. Dar vesnicul insuratel – colegul sau de la conducerea Parlamentului, Calin ( file de poveste ) zis si Popescu Tariceanu ce o fi facut in studentie? A fost mai bun sau nu?