Polonezii s-au pus bariera impotriva motociclistilor lui Putin condusi de nationalistul Alexander Zaldostanov, acesta fiind al treilea an consecutiv cand sunt opriti din marsul lor catre Berlin. Este evident o manifestare nationalista si de batjocura pe care rusii vor sa o faca in inima Germaniei, este ca si cum ar manifesta americanii la Nagasaki cu o bomba de carton, bucurandu-se ca s-a terminat razboiul. DA, ne bucuram ca am invins, dar nu le fluturam asta nemtilor si japonezilor pe sub nas an de an, nu-i asa?

Al treilea an consecutiv fara motociclistii lui Putin la Beriln

Cand este vorba de compasiune nu pre-ai vad pe rusi asa de „aprinsi”, iar daca e sa le facem pe plac, am putea sa facem sarbatori in zilele in care au murit Lenin, Stalin sau Petru I in Piata Rosie, s-ar bucura? Nu invata nimic rusii, iar intr-o zi se va intoarce impotriva lor acest comportament, parca-i vad exclusi si marginalizati prin Europa. Polonezii sunt varful de lance azi, dar inca nu se manifesta pe deplin, daca se vor supara si nemtii cred ca le va trece gandul de plimbat pe motocicleta prin lume!

Pana la urma nu faptul ca niste scelerati pe motociclete se viseaza cuceritori in Berlin este josnic, ci asocierea lor cu Vladimir Putin – este un fel de transfer de personalitate, ca si cum Putin pune cizma in Berlin – acesta este simbolul pe care europenii il resping. Astept sa vad daca Merkel va zice curand sa-i iertam pe rusi de sanctiuni, ea pare a fi singura prietena adevarata la GazProm-ului!

Putin

Al treilea an consecutiv fara motociclistii lui Putin la Beriln