Din 15 iunie 2017 vor dispare tarifele de Roaming in Uniunea Europeana, dar asta nu stiu sigur daca inseamna ca se transfera si pachetele promotionale, ma refer la minutele de la cartelele prepay. Oricum ar fi va fi mult mai ieftin sa comunicam, putem pleca cu o cartela d e10 euro in concediu si evident ca nu vom plati cand suntem sunati, ceea ce este avantajul cel mai mare, pentru a suna chiar dac ao sa avem iar tarife de genul 15 centi/minut – asa era odata parca, tot e mai bine decat acum.

Din 15 iunie 2017 adio tarife de Roaming in Uniunea Europeana

Mai avem o luna si se termina cu banii aruncati pe roaming pentru telefonie, apoi treptat se va scade tariful si la traficul de date, intr-un cuvant va fi mai bine. Abia astept sa vad cum va fi, vom pleca in concediu si vom sta in Uniunea Europeana pana pe la sfarsitul lui iunie, deci vom prinde si cel putin doua saptamani din perioada asta nou, revolutionara. Acedst pas inainte ma pune insa pe ganduri, de ce a trebuit sa asteptam pana la jumatatea lui 2017 si cam ce bani au facut firmele de telefonie mobila pana azi!

Daca cartele active nu ar avea termen de valabilitate – adica pana la o noua reincarcare, as sta si eu mai multumit sau mai linistit, nu as cumpara in fiecare an cate una. Acum am una de la Telekom, sper sa o pot reincarca cand ajung in tara si sa pastrez numarul! Mai traim si mai vedem ce ne rezerva viitorul.

Fara Roamning in UE

Din 15 iunie 2017 adio tarife de Roaming in Uniunea Europeana