Portalul DigitalPress isi doreste sa aduca alturi de echipa sa si alti tineri care doresc sa scrie despre subiecte care-i pasioneaza, putand ajunge de la un simplu editor pana la ziarist cu experienta. In functie de numarul si calitatea articolelor scrise pe site-ul DigitalPress.Info – nu este o norma, puteti scrie un articol pe luna, 10 pe zi sau trei pe an, nu conteaza – puteti fi contactati de cititori pentru publicitate – aici deja incepeti sa castigati bani din pasiunea voastra!

Hai si tu in echipa Digital Press – poti fi si tu editor sau reporter in orasul tau

In acest moment portalul DigitalPress are trei editori voluntari, dar ne dorim sa ajungem pana la 31 decembrie la 100, credem ca este posibil! Poti scrie despre moda, politica sau sport, important este sa o faci cu pasiune si sa scrii corect in limba romana, in rest experienta vine cu timpul. Ai vrea sa ai un blog din care sa catstigi bani? Avem platforma gratuita WebPress, poti incepe chiar de maine sa scrii propriul tau blog!

Ce trebuie sa fac ca sa devin editor pe DigitlPress? Ne trimiti un mesaj la acest articol si ne spui ce proiect ai, despre ce vrei sa scrii, care ar fi frecventa, etc. Primele 10 articole vor fi trimise prin email sau pe FaceBook, le analizam si le publicam, daca totul este ok vei primi un user si o parola pe site si te apuci de scris! Nu uita, poti vinde publicitate in nume propriu in articolele tale!

Editor DigitalPress

Hai si tu in echipa Digital Press – poti fi si tu editor sau reporter in orasul tau