Daca nu ar fi vorba de perfidie si manipulare poate ca am fi inchis ochii, dar sa ajungi sa ceri bani de la populatia saracita a Moldovei cand in fruntea Platfomei DA si a Jurnalului sunt miliardari, asta le intrece pe toate! Au jumulit oamenii saraci pentru a sustine corturile din PMAN, acum ne aiuresc cu referendum pentru alegerea presedintelui! Stiti ce se ascunde in spatele acesti manipulari de doi bani? Campanie electorala pentru  Andrei Năstase!

Jurnal TV si Platforma DA sug sangele poporului din Republica Moldova

O prostie mai mare decat sa strangi bani de la populatie ca sa-ti faci campanie electorala nu am vazut! Am impresia ca cei de la Jurnal TV si Platforma DA au impresia ca suntem toti veniti cu pluta pe Nistru. Doamnul Plîngău Dinu Alexandru este beneficiarul donatie noastre? Pe bune? O intrebare pentru manipulatorii de la Jurnal TV: stiti ce fel de stat este Republica Moldova? Prezidential, parlamentar, semiprezidential? Ce castigam daca la referendum cheltuim banii poporului? Nu e mai simplu sa schimbam doar putin legea electorala? Partidele anunta propunerea lor la presedentie si cea pentru prim ministru! Gata, am terminat cu glumele, vom avea presedinte si prim ministru din lista propusa de partidele parlamentare. Scurt si la obiect, fara cheltuieli aiuristice!

Ati vazut sondajele de opinie din Republica Moldova? Cine este cel mai iubit dintre moldoveni? Ce schimbam printr-un referendum, daca politicienii sunt tot aia? Va dispare Dodon, Voronin, Shor din arena politica? Va fi judecat Plahotniuc? NU, dar Val Butnaru si gasca lui vor sa ne mai ia si ei niste bani, doar are cabinetul din umbra, taxe nu pusese pana acum!

Andei Nastase si Dodon

Jurnal TV si Platforma DA sug sangele poporului din Republica Moldova