Se pare ca Plahotniuc mai castiga un meci cu statul Republica Moldova, astfel in procesul dintre Finpar Invest SRL si Agentia Proprietatii Publice castig de cauza are evident SRL-ul care apartine nimeni altului decat lui Vlad Plahotniuc ( cel putina sa sustine portalul Unimedia ). Cert este ca lupta inegala dintre stat si politician a fost si de data asta castigata de politician, iar 1,17 hectare din domeniul public intra in proprietate privata. Nu mai are rost sa spunem ca pe acest teren isi au sediile televiziunile si radiourile lui Plahotniuc, nu-i asa?

Finpar Invest SRL – Republica Moldova scor 1 – 0 la pauza

De ce credem ca rezultatul nu este final? Pentru ca intr-o buna zi, in Republica Moldova va domni legea. Iar atunci credem noi ca scorul nu va mai arata ca in clipa de fata. Sau cel putin speram! Nu am sa inteleg niciodata cum un teren al statului poate deveni privat, ca doar nu l-a mostenit de la pariniti! Asta este viata, unii fac avere cu statul, altii lucreaza la stat 30 sau 40 de ani si au o penesie de maxim 50 de dolari. Pana cand?

Nu stim dedesupturile afacerii, insa nici nu credem ca este posibil sa devii stapan pe hectare asa pe nepusa masa. Intr-o zi vom afla cine se face vinovat de situatie si pe ce temei a castigat Plahotniuc terenul. Sunt sigur ca daca va fi intrebat va spuen ca de fapt nu este al lui, proprietarul companiei fiind de ceva timp, cine altcineva decat o firma offshore ( adica compania nu are decat sediul in tara respectiva, banii ii face pe unde se poate)!

Televiziunile lui Plahotniuc