Cand scriam ceva mai de mult despre Doru Dendiu si Miscarea Populara unii m-au invinuit de lipsa de obiectivitate! Iata ca Doru Dendiu recidiveaza iar, oferind reclama la prodise de tutun. Nu am cum sa stiu daca ar eun beneficiu sau nu din activitatea respectiva, dar gestul sau este cel putin incalificabil – lupta impotriva cancerului la plamani provocar de fumat banuiesc ca-i este straina! La fel cum multe altele ii sunt la fel de straine ( ma refer la ceea ce ar trebui de fapt sa stie ).

Doru Dendiu face reclama la tigari – bravo PMP-ule! Domnul Basescu stie?\

Spuneam acum ceva timp ca PMP Moldova nu are nicio sansa cu Doru Dendiu in echipa de conducere – iata ca gazetarul de pe FaceBook nu se dezminte si recidiveaza cu o alta pozna! Vedeti si voi cum se face politica la PMP, nu-i asa? Abia o asteptam pe a treia, desi sunt sigur ca multe ne-au scapat, nu stam sa-l urmarim in mod expres. Doar ca nu stiu cum face el, da nas in nas cu noi.

Doru Dendiu la PMP

Am avut grija si i-am sters postarea, pana la urma nu faci reclama si SPAM doar pentru ca nu stii sa faci politica, nu-i asa? Nu ma deranja cu nimic daca persoana nu spunea ca e jurnalist si membru marcant PMP, deci a auzit asa macar in treacat despre deontologie profesionala si alte chestii jurnalistice. Sau poate credea ca ne cumpara voturile pentru PMP cu 20 de pachete rosu cu alb? Mare greseala domnule Dendiu, noi nu ne vindem pe atat de putin! Mai cauta, cine stie – cateva mii de voturi nu ti-ar strica!

Sterge postarea