Cine este Iulian Fota si ce vrea el? Cam asa as interpreta eu noile atacuri impotriva lui Mihai Ghimpu, de pe Unimedia si nu doar. Titluri de te doare mintea, esti gata sa crezi ca au descoperit „mersul pe jos”, dar cand stai si analizezi ce decoperi? Ca un suspect de a fi agent KGB isi da cu parerea despre singurul politician pro-roman din Parlament. Ca l-a ajutat pe Plahotniuc sa fure miliardul. Cum? Pana una – alta vad ca singurul aresta in procesul BEM este Vlad Filat, iar cel care teoretic este implicat, Ilan Shor e mai liber ca pasarile din preierie la Shorhei.

Iulian Fota sau lupta impotriva lui Mihai Ghimpu cu KGB-ul alaturi

Nu stiu de ce ajung mereu sa iau apararea celor pe care de obicei am intentia sa-i critic. De ce nu ma lasa presa aservita sa apuc si eu sa scriu despre limbajul de cartier a lui Mihai Ghimpu, despre faptul ca si-a pus super glue pe scaunul de la PL, mama cate am de scris! Dar ma lasa cei de la Unimedia sau de pe la Jurnal TV? Nici gand, umbla cu cioara vopsita ( unii au lipsa de materie cenusie, par si chiar inaltime sub media pe glob!! ), iar eu ajung sa-l apar cand pe Mihai Ghimpu, cand pe Vlad Filat & CO. Mai apuc eu sa-mi fac treaba de jurnalist cand o sa-mi vad ceafa, fara oglinda, evident!

 Nu ar fi mai bine sa elucidam daca fostul consilier Iulian Fota a fost sau nu agent KGB? Pe mine asta chiar ma doare, ca este sau nu Mihai Ghimpu pro-european, pro-roman sau de partea lui Plahotniuc, mai putin ma doare. Sa-i doara pe cei de la Procuratura, ca ei trebuie sa-i puna intrebari petrolistului cu o benzinarie de la Colonita!

Mihai Ghimpu

Iulian Fota sau lupta impotriva lui Mihai Ghimpu