Am aflat cu parere de rau ca Mihai Ghimpu a decis sa se alieze cu cei 14 fost comunisti si sa-l voteze pe Vlad Plahotniuc la functia de premier. Cred ca asta este ultima greseala pe care o mai putea face liderul liberal, electoratul a iertat multe, dar se pare ca politicianul de la Colonita nu a inteles nimic din protestele organizate de Platforma DA. Asta fara a da nici macar un pic de credibilitate partidului format de liderii de la tribuna ai platformei. Insa oamenii din piata au spus clar: NU Plahotniuc, nu oligarhi, nu comunisti! Degeaba!

Alianta lui Ghimpu cu comunistii sau final de drum pentru PL in Parlament

Stiu ca nu o sa ma ia in seama Mihai Ghimpu, stiu ca politicienii cred ca sunt un fel de semizei si cred ca pot face orice le trece prin cap, pentreu ca stiu ei mai bine care este cursul politic dorit de popor. Gresit domnule Mihai Ghimpu, cei care te-au votat au crezut ca nu sprijini oligarhi si nu faci alianta cu comunistii, ai inselat asteptarile, sa nu te miri cand nu vei fi votat.

DA, Mihai Ghimpu este singurul pro-roman din Parlament – ma refer si la partidul sau, evident. DA, Mihai Ghimpu a fost singurul care in anii 90 vorbea de romanism si unire, aici ma refer la politicieni. Dar, din pacate nu este suficient si nu ti se iarta orice in numele dreptatii si a aadevarului. Nu ma crezi? Asteapta alegerile si apoi ma cauti, am sa-ti explic de ce nu ai trecut pragul electoral si ce sa faci ca sa mai vezi macar odata fotoliul de parlamentar! Raman liberal pana la moarte, dar de data asta zic pas, nu te mai votez! Cu parere de rau! Aleg Maia Sandu, un proiect care zic eu are mai multe sanse sa ne duca in Uniunea Europeana!

Mihai Ghimpu si Plahotniuc

Alianta lui Ghimpu cu comunistii sau final de drum pentru PL in Parlament