Mai tineti minte povestea de dragoste dintre Israela Vodovoz si Liviu Arteni, nunta anului dintre cei doi atragand atentia unei tari intregi? Cu o diferenta de 30 de ani, Israela Vodovoz si Liviu Arteni au vrut sa ne arate ca dragostea nu are varsta, doar ca anul trecut cei doi au divrotat! Mai mult, se pare ca dupa ce si-a gasit dragostea in bratele uneia mai tinerele, acum Liviu este dat disparut si Israela cercetata pentru disparita sa si intarea pe contul lui de FaceBook.

Israela Vodovoz si Liviu Arteni in vizorul DigitalPress: divort cu nabadai

Acum cand a revenit in atentia publica diferneta de varsta dintre soti – mai nou  Brigitte Macron este cu 25 de ani mai in varsta decat sotul ei, presedintele Frantei! Totusi Israela a facut senzatie, dar cel putin a fost fericita cativa ani, mai tanarul ei sot Liviu Arteni a facut-o sa se simta femeie, tanara si dorita. Ca nu putea tine mult, ca rabdarea are si ea limite, iar bogatia nu rezolva chiar totul, este un lucru stiut. Acum sa speram ca se va lamuri unde este sotul disparut.

Inselata si abandonata, asa pare sa se fi simtit batranica noastra, dar de aici si pana la o noua poveste de tipul Elodia parca e prea mult. Tousi nimeni nu spune unde a disparut Liviu Arteni, va ajunge Israela sa fie condamnata sau care este finalul acestei povesti de dragoste inceputa acum cativa ani?

Israela Vodovoz divorteaza

Israela Vodovoz si Liviu Arteni in vizorul DigitalPress: divort cu nabadai