Nu cred ca stai zilnic cu nasul pe internet ca sa afli ce inseamna fiecare vis al tau, de aceea un dictionar de vise ar fi ideal pentru fiecare. Indiferent ca esti o persoana care crede in talmacirea viselor, sau din contra un sceptic – iti va fi placut sa vezi ce ar putea insemna pentru tine un anumit vis. Sunt chiar anumite precepte ramase din batrani, precum ar fi sarpele ce-ti apare in vis, care inseamna de obicei ca vei fi tradat de o persoana apropiata, dar daca nu te musca nu trebuie sa-ti faci griji, nu te va afecta decat emotional.

La ce ma ajuta un dictionar de vise online

Daca vrei sa afli mai multe cu ajutorul unui dictionar de vise incearca sa gasesti unul care sa fie credibil, vezi daca nu cumva este unul care copie continut de pe alte site-uri, etc. Nu incerca sa-i critici pe cei care nu cred in interpretarea viselor, inca mai sunt persoane atasate de teoria lui Darwin, se cred urmasi ai gorilelor sau ai cimpanzeilor. Nu spun nici ca visele spun multe despre viata si viitor, dar imi aduc aminte de moartea tragica a lui Cezar – care nu a vrut sa ia in seama prevestirile si visele sotiei sale.

Te-ai gandit ca pe langa interpretarea somatica a viselor ar mai putea fi si alte modalitati de a interpreta in vis? De exemplu daca vizezi flori albe, ce inseamna? Dar daca alergi pe o campie infinita, cazi in groapa sau zbori? Toate acesta au o semnificatie, trebuie doar sa gasesti un dictionar de vise si sa le interpretezi corect!

Dictionar de vise