Stai si te intrebi, oare legea amnistiei si gratierii a fost incercata si pentru a-l salva pe Radu Mazare de ani grei de temnita? Ca membru marcant al PSD, un fel de emblema a PSD-istilor din Est, Radu Mazare a devenit din bufonul de la carnaval in arestatul si condamnatul cu cei mai multi ani din PSD ( cu mult peste Adrian Nastase de exemplu! ).

Radu Mazare condamnat definitiv dupa 9 ani de procese si amanari

Evident ca nimeni nu-i poate reprosa lui Radu Mazare ca a mers pana in panzele albe – la Curtea de Apel Bucuresti – dar nu i-a prea folosit la nimic, poate ca in cei noua ani de mers pe la tribunale era acum suficient sa fie iarasi liber  ca si seful sau de partid ( fostii sefi – Adrian Nastase si Liviu Dragnea ). Prejudiile duse de Radu Mazare se cifreaza la impresionanta suma de 114 milioane de euro, deci va dati seama cam cat a pus el in buzunare? Oare proprietatlie sale vor fi vandute pentru a recupera prejudiile sau o sa-l vedem mai bogat dupa ce iese de la racoare?

In dosarul retrocedarilor mai sunt judecati alti 36 de inculpati, 100 de termene de judecata si peste noua ani de proces. Abuz in serviciu este acuzatia pentru Radu Mazare, acum vedeti de ce se pare ca se cam leaga gratierea si amnistia pentru astfel de fapte?

Radu Mazare condamnat definitiv

Radu Mazare condamnat definitiv dupa 9 ani de procese si amanari