Guvernul Tudose mai incearca o „smecherie” si il angajeaza pe fost sportiv Gica Popescu – reamintim ca acesta a fost condamnat definitiv cu executatare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Am inteles deja viziunea PSD, daca se poate sa ai in fruntea Parlamentului un condamnat, de ce sa nu ai si consilieri de acelasi fel? O fi Gica Popescu un mare fotbalist, dar macar sa se manifeste in plan personal, adica pe banii lui nu pe ai nosti – o parere dintr-o mie!

Inca un fost condamnat in guvernul Tudose – Gica Popescu

Fara sa vreau sa fiu rautacuios, cred ca avem cel mai cindamnat guvern din toata istoria Romaniei, dar ce ne mai mira oare? PSD si-a facut un fel de datorie de onoare in a angaja fosti condamnati, cred ca vor schimba pana la urma legile justitiei in asa fel in cat politicienii aflati la guvernare sa fie condamnati numai cu suspendare, apoi sa fie numiti in functii publice. Macar sa fie lege, sa nu mai acvem ce scrie noi, jurnalistii despre subiect. Nu poti incalca o lege, nu-i asa?

Este adevarat ca Gica Popescu s-a comportat cu demnitate in comparatie cu restul condamnatilor din procesul sportivilor, ba chiar a platit prejudiciile, dar pana la urma este tot un condamnat pentru evaziune fiscala, il punem in frunte si-l platim? deci pana la urma „Dosarul Transferulurilor” a fost pentru Popescu o trambulina, caci pe plan mamagerial nu l-am vazut exceland. Pe teren, da a fost mare – dar nu ma asteptam niciodata sa-l vad pe Mike Tyson intr-un guvern, pe motiv ca a fost campion. Asta-i tara si cu ea mergem mai departe, de fapt asta-i PSD-ul, ca nu tara e de vina ca astia chiar nu mai au nicio jena! O fi rasplata lui Gica Popescu pentru niste „servicii” facute PSD-ului cu ani in urma? Sau am terminat lista sportivilor cu experienta si asta era ultimul in viata?

Gica Popescu la guvern

Încă un fost condamnat in guvernul Tudose – Gica Popescu