Dupa ce am avut cateva zile de primavara, iata ca meteorologii avertizeaza ca vor urma zile cu ger si ninsori abundente. Chiar daca in acest moment nu se prevede si in Europa o vreme la fel de geroasa cum a fost bomba din America, nu va fi nici la noi – inclusiv in Romania si Europa prea bine. Daca ziua vom mai avea temperaturi pozitive, incepand de marti se vor inregistra mai peste tot temperaturi negative. In mod evident la munte va fi si mai frig, iar vantul va sufla cu putere in toate regiunile tarii.

Avertizare de vreme rea in urmatoarele zile

Avertizarile meteo pentru luna ianuarie ar trebui sa va puna in garda, evident ca nu trebuei sa ne speriem dar nici sa nu tinem cont de ele. Germaiai nu a uitat gerul de acum ceva vreme, mai ales in partea nordica, iar la noi in tara au mai fost drumurile acoperite cu zapada si blocate pe diverse portiuni, de aceea va indicam sa verificati periodic toate avertizarile de vreme rea din tara in care va aflati. Nu plecati la drum si nu planificati excursii, inaite de vede prognoza meteo. Nu cumparati bilete in zonele afectate de vremea rea!

Este posibil ca in zona in care traiti sa fie vreme buna, sau din potriva vremea sa fie friguroasa, cu ninsori sau chiar inghetz. Daca veti avertiza prietenii si cunostintele veti da o mana de ajutor. Daca stiti zone in care circulatia este ingreunata de vreme, anuntati!

vremea 2018