Ieri procurorul general al Republicii Moldova ne-a explicat de ce Ilan Shor este liber si nevatamat, cum se spune in popor. Pentru ca el este un fel de erou national, car ein curand ar trebui premiat. De ce? El si numai el da informatii nepretuite procuraturii despre cazul Vlad Filat. A, ca el a furat de cel putin 10 ori mai mult decat se presupune ca a primit ex-premierul, asta nu este chiar asa de grav. Fiind in libertate si cu un spirit civic iesit din comun, Ilan Shor nici nu s-ar gandi sa ascunda dovezi, sa influenteze martori! NU, asa ceva este exclus – Ilan Shor est eprimar la Shorehei, ati uitat? In slujba poporului!

Ilan Shor ar putea primi medalie in curand pentru buna purtare

Va dati seama ca exista in legislatie termenul de „buna purtare”, iar Ilan Shor se pare ca este unul dintre cei mai „buni purtati” din Moldova, deci de ce sa nu-l medaliem? Doar l-a prins ( sau a ajutat la prinderea ) celui mai corupt om din Moldova! A, daca se va dovedi ca de fapt Filat nu a primit un sfert de miliard de dolari, ce mai conteaza? Important este ca Ilan Shor este un model pentru orice moldovean. Cum? Simplu, furam, dam spaga, ne autodenuntam! Eu va dau un sfat, scrieti din timp autodenuntul, gasiti cui sa dati spaga si asta e! Succes!

Tot ieri am mai aflat ca cel putin 80% din milardele furate de la BEM nu se mai pot recupera! Nu-i nimic, stati linistirti, Ilan Shor munceste pentru dumneavoastra! Aportul sau este inestimabil, acum dormim linistiti, Vlad Filat este in arest, nimic nu poate merge rau de acum inainte in Moldova! Poate o statuie, ceva frumos pentru Ilan Shor?

Ilan Shor

Ilan Shor ar putea primi medalie in curand pentru buna purtare