Cazul George Simion revine iarasi in actualitate dupa ce Ministrul de Interne al Republicii Moldova, prin Biroul de Migratie si Azil de la Chisinau a depus recurs la aceiasi Curete de Apel, impotriva deciziei de ridicare a interdictiei de intrare in tara a unionistului roman. Ca sa se contrazica, Curtea de apel a dat de aceatsa data dreptate Biroului de Migratie si Azil, iar George Simion este iar persona non grata pe teritoriul Moldovei. Nu stiu daca mai sunt cai de atac, dar ma face sa rad aceasta decizie.

George Simion are iar interdictie de intrare in Moldova in 2016

Acum singur o sa ma intrebi de ce ma face sa rad decizia Curtii de Apel din Molodva, nu-i asa? Pentru ca ne arata ca desi la televizor Romania si romanii sunt tare iubiti, in realitate autorilatile nu isi iubesc fratii de peste Prut, ba mai mult le pune interdictie, ca si cum ar fi teroristi, nu cei care le vor da niste bani sa plateasca pensii si salarii la bugetari. Asa e viata, nu striga prea tare ca vrei in Europa, sa nu te trezesti dat afara din Moldova, striga din PMAN sau din Parlament ca vrei reinvierea URSS, vei primi o medalie! Tot inainte, ca inainte era mai bine – nu-i asa?

Nu cred ca e o pierdere faptul ca George Simion nu mai vine in Republica Moldova – nici ca daca va intra in greva foamei, va rezolva ceva. Cred ca a fost facut martir inutil, important este sa cerem unirea pana cand o sa o si faca, satui sa ne mai vada manifestand pentru asta! In rest, e doar o politica murdara, facuta de anti-moldoveni direct de la Chisinau!

George Simion

George Simion are iar interdictie de intrare in Moldova in 2016