Mai tineti minte satul Nadas ce fusese retocedat in mod abuziv – sa nu uitam ca dosarele de retrocedare din Romania acopera 120% din suprafata tarii, ei bine acest sat a revenit dupa zece ani la proprietarii de drept, satenii. Ati mai ausit de sechestru asigurator pe un sat? Nu pot sa cred ca asa ceva este real, am vazut cu ochii mei si acum vad ca deja o parte dintre falsificatori sunt inchisi. Cand se va termina cu mascarada pamanturilor din tara asta? Curand, foarte curand!

Pamanaturile retrocedate abuziv prin falsuri in obiectiv – azi cazul Nadas din Arad

Desi pare de neimaginat, un sat intreg cu biserica, cimitir si strazi a fost retrocedat. Judecatori corupti, avocati si executori judecatoresti, o mafie de neimaginat pentru a pune in aplicare un jaf de zile mari. Cum puteau fi niste evrei [ mostenitorii familiei Mairowitz ] proprietarii unui sat intreg, nu stiu. Dar stiu ca sotii Colteu, au resuit o performanta de neimaginat in Romania, o sigura infatisare si au devenit proprietari, fara ca macar satenii sa stei ca au pierdut satul. Se intampla in anul 2006, luna martie!

Vrei sa crezi sau nu, un singur judecator din trei, de etnie maghiara s-a opus in recursul in anulare  la potlogaria asta! Au urmat executari silite si castiguri anuale de peste 800.000 de euro – de la APIA! Iti dai seama ce le mai pasa acum astora, chiar si daca au fost inchisi, cand ies sunt deja milionari, in euro! Asta daca i-a dus capul sa piteasca banii! Familia evreisca – ungureasca reprezentata prin doamna Mairowitz (Szerenyi) fusese cica ingrijita de sotii Colţeu si uite asa au ajuns proprietari. Mai mare rasul, desi la zece ani de procese mai degraba ne apuca plansul!

Cazul Nadas

Pamanaturile retrocedate abuziv prin falsuri in obiectiv – azi cazul Nadas din Arad