Este Igor Botan in realitate un unionist sau statalist? Am cautat o opinie clara printre sutele de declaratii facute de acest asi nu am reusit sa-mi dau seama, desi face orice ca sa denigreze ideea de unire, sau sa o combata, niciodata nu s-a pronuntat clar asupra acestui subict. Fiind membru al Platformei DA, inclin sa cred ca este anti-unionist, mai ales ca spunea ca se va retrage daca Andrei Nastase va face un partid politic pe baza acestei miscari civice. De parasit nu a parasit Platofrma DA, nici cand s-au unit cu Dodon si Usatii, ba mai mult – incearca sa ne convinga ca e ok aceasta unire!

Este Igor Botan in realitate un unionist sau statalist? Este el sincer sau nu?

Eu nu mai cred in spusele lui Igor Botan de cand am inteles ca ne duce cu „presul”, avand invedere ca se jura ca va parasi Platforma DA daca se va dovedi ca scopul ei este de a infiinta un partid politic, iata ca nu doar nu a parasit miscarea, dar o sustine si dupa ce Andrei Nastase s-a unit cu Igor Dodon si Renato Usatii. Evident ca incearca sa ne convinga ca nu va exista o coalitie in Parmanent intre cele trei partide, ca vom ramane pe cursul european, doar ca eu deja stiu ca s-a terminat cu Uniunea Europeana in Moldova in urmatorii patru ani ( asta daca nu vom avea o revolutie, imediat dup aalegeri!).

Prin anul 2102 intr-o emisiune in care doamna Pavlicenco se jura ca daca nu in acel an, in cel ce va urma – vom vedea reunificarea celor doua state romanesti. Bine ca nu a pus pariu cu domnul Mihail Garbuz, ca pierdea. Atunci am inteles clar ca Igor Botan nu este unionist! De ce? Poate o sa ne raspunda chiar el!

Igor Botan

Este Igor Botan in realitate un unionist sau statalist? Este el sincer sau nu?