Nu stiu daca faptul ca desi ieri George Simion primise interdictie de a intra in Republica Moldova, azi i s-a permis sa treaca granita dintre cele doua state romanesti. Poate ca protestele celor de la Tinerii Molodvei, poate ca faptul ca George Simion a intrat in greva foamei sau poateca demersurile facute de Ministerul de externe al Romaniei s-au atins tinta, ceea ce este insa cert este faptul ca azi la ora 15 George Simion va fi la protestele din fata  Biroului de Migratie si Azil.

George Simion a intrat azi in Republica Moldova si va participa la proteste

Nu am aflat daca permisiunea de a sta pe teritoriul Republicii Moldova pentru George Simion este valabila pana la terminarea procesului sau, dar este evident ca daca se vrea, se poate rezolva orice problema. Asa se face ca azi la punctul de frontiera de la Sculeni, protestatarul dar si luptatorul pentru Unirea BAsarabiei cu Romania a reusit sa plece spre Chisinau cu cateva momente in urma.

Redactia portalului Plahotniuc TV saluta aceasta decizie a autoritatilor din Republica Moldova, sa speram ca acesta este momentul normalizarii relatiilor dintre cele doua state, cel putin din motivul ca doar Romania mai poate azi salva Republica Moldova de la intrarea in incapacitate de plata. Tot ce is e cere statului vecin este sa mearga pe calea europeana, sa inceapa lupta cu coruptia cu adevarat si sa nu mai intreprinda astfel de actiuni impotriva unor cetateni ai Uniunii Europene. Pana la urma nu se va putea face Unirea, decat daca romaii din stanga Prutului o vor dori, altfel vorbim degeaba!

Tinerii Moldovei

George Simion a intrat azi in Republica Moldova